Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt endaste ordbajseri. Jag slapp.


Mr T var inte B och inte C

T var det. Ingen fråga mer om
det. Inför domare var mannen
inget x inget exempel. Knappt
ens människa. Heller inte man.

Var Mr T. Var inget mer med
det. Mr T var bara T var inget
annat därutöver. Mr T.

Han satt ej heller där bredvid
och gick nog inte tyst och
knappt. Han gick satt
älskade som T. Han var just inget
annat ingen mördare ej satt.

Han var ett litet T var inget snedare
nåt knappt. Ingen liten dragning
från ett S ej heller några skrap
från U. Han slapp.




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2013-08-11 22:26



Bookmark and Share


  cilax VIP
du kan bättre
2013-08-11
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP