Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2013.


Nektarsmör...




En dag kom du

barfota genom livet
lite luggsliten
i själ
o
hjärta
men
med fickorna
fulla av kärlek

det var vid den tiden
då humlans vingar
vispar nektarsmör
i trånga höstblommor

under

den bleka solen








Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 442 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-12 05:38



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Denna förmedlar en stark kärlek!!!
2013-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP