Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räkna med allt...

Paret har 12 barn, då sa han:
-Jag sover ute, det går ej an!
-Tror du på detta
det är nog det rätta,
sa frun och flyttar ut till sin man!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-13 09:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Då blir det ju fler....
2013-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt