Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låga

Jag vill bli träffad av blixten

och fånga explosionen av ljus.

Sen ska jag skrika ut sanningen

och brinna upp i en sista låga.




Övriga genrer av A.F.M
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-13 23:54



Bookmark and Share


  entusiasm
gillar
2013-08-14
  > Nästa text
< Föregående

A.F.M