Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kakofoni avbrott

kakofoni avbrott
tanken ensam liten
storm smällen

ljusets avsändare
materien rörelsen
ren matematik

den dolda dansen
oföränderlig
logiska slutsatser

stegen i flaskan
sjunker med pinnar
i oväntad hals

dagens två motsatser
genererar glöd energi
fysik elektricitet

regnet växters längtan
i välvillig klorofyll
lungorna viker sig

doften av ögonblicklighet
kvällens dovhet
kastar ankar ruiner

lågor ståndpunkter
det som gäller
tillhör oväntat tuppen

klädesstreckets bördor
färgar vinden
skär sina attribut

ett farväl en förhoppning
tillit kan aldrig välja
kväll möter ständigt kväll




Fri vers av andrasidan
Läst 89 gånger
Publicerad 2013-08-14 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan