Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi som går likt människor bör: uppsträckta




de skiftade i färg. Bytte plats med
varandra.

De skrek. Jag var dimman och du
envisades med att vara brisen den
lugne.

Vi var enfald hoppet om en bättre
värld. Var så mycket mycket mer
som sorg var våra lungor utvidgat
redo som om där fanns rymder
oändlighet att fylla.

Du går på egna ben. Ser dig vandra
älskade. Kvarteren vad jag önskar
att de omfamnade. Hur jag anar att
de minner mig om mig om oss hur
tårar ännu faller.

du rymd av aska jag kvinna älskandes.






Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-14 10:02



Bookmark and Share


  MrD
Meningsbrytningarna fångar en slags tveksamhet i orden, gillar speciellt "kvarteren vad jag önskar/ att de omfamnade"
2013-08-14

  flygia
starkt gripande vemod

ovanlig, effektiv uppställning
2013-08-14
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP