Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns gamlingen

 

Minns gamlingen

som frågade sig om hon

ångrade något

 

Hon skulle tagit mer risker

och rest mer över världen

 

Vad ångrar jag?

Stort sett ingenting utom

svikna förtroenden




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-14 15:15



Bookmark and Share


  sommarmoln
Stor sanning och mkt bra!
2013-08-19

  hansensson
Där sa du det.
2013-08-15

  Gerd Vading
Hårt att in se att man svikit förtroenden.
2013-08-14

    ej medlem längre
Ack, så mänskligt.
Tack för god tanke.
2013-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP