Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jonathan nu börjar det skymma


jonathan...nu börjar det skymma
ännu en höst är här

år läggs till år
höst till ännu en höst

jonathan höstarna känns kallare nu
mycket kallare än den hösten
då hoppet fanns hos oss

regnet och kylan byttes till snö och is
men aldrig så kändes det outhärdligt

det är inte outhärligt nu heller
men nog märker vi att hoppet dör
precis som sommarblommorna jonathan
så blir det bara ett minne kvar




Fri vers av sunnanvind
Läst 718 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-08-14 19:45



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Berör mig
2015-03-12

    snöö
Har nog sagt det förut, säger det igen, tycker om att följa dina Jonathan texter. Vemodigt, kärleksfullt skrivet med en känsla som känns på djupet hos läsaren.
2013-09-07

  Stigi Skog
Visst kan hösten kännas vemodig, men "snöstjärnor är också klöver", vi får hjälpas åt att komma igenom ännu en höst, för skrivandet kan tränga igenom höstens mörka tunga kappa med sitt ljus
2013-08-27

  Änglaögon
Berörande fint!
2013-08-15

  anits VIP
Så fint och berörande
skaldat om minnen
2013-08-15

  Lars Hedlin
En text som berör...
2013-08-15

  Blåbäret
med tiden framträder det vackra i minnet än mer och smyckar ut ens väg genom livet
2013-08-14
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind