Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon efter regn

Fåglar hälsar lite gladare

den nya dagen

när morgonsolens strålar

sveper över hagen


Träden gömmer sin mystik

centralt

på den plats

som Gud har valt




Bunden vers (Rim) av Stigi Skog
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-14 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog