Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt som allt, behöver du det där?

Är du en följd
av shoppingcentra; (ja, jag talar om delar av hjärnan)
Är de en följd av dig? (ja, jag talar om byggnader)
Har de tagit över ditt liv?
Är det sant?
Kan en människa vara både slav och herre,
är hon verkligen enbart kemikalier med drift på drift?

och aktiviteten?

Det är att handla
när hjärnan inte är med,
det är att komma hem med saker
som man inte visste att man behövde, innan man såg "det där".
Det är vad man utför när man blivit reklampelarens tjänare,
det är vad man identifierar sig med och öppnar börsen för
under tiden som hjärnan tar igen sig på stan.
(Vem är det som stjäl din tid och kanske är det syftet?)

Sedan går var och en hem till sitt och äter reklam
lever reklam med reklamfamiljen i reklamkläderna
i reklamvillan med reklamdatorn och med
reklambilen utanför.... reklamungar bakom knuten

men bakom flötet;
Är du enbart ett studieobjekt om pengaflöden,
har du frågat dig själv själva huvudfrågan själv?
Använder du pengar eller använder pengarna dig?

Slavens samlade kvitton är summa summarum
-varför?

Vad är din högsta önskan? Är det frihet? Sanning?
kärlek? Liv? Är du riktigt rätt?




Fri vers av vildvin
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-15 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin