Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När min kusin Pär med lie slagit det fullvuxna gräset bakom vedboden


Pär har slagit

Pär har slagit

ängens hö

reinkarnationen

utav

fruktbarhetens

frö




Bunden vers (Rim) av Stigi Skog
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-15 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog