Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Springa mot solen

Nej, kom så springer vi

mot solen nu istället

håll dej bara fast

och stadigt i min hand

jag trivs bäst med

vidderna på fjället

där jag blir liksom ett korn

i öknens sand


Vi lägger bakom oss

det gamla från igår

nu är det dags

att lägga nya spår

en refräng ska inte dras

för många gånger

kom nu,

låt oss skriva nya sånger


För idag så har jag vässat

till min penna

mycket av det gamla

kan vi bränna

och när eldens lågor

i ditt öga kastar ljus

kan vi starta bygget

av vårt nya hus




Bunden vers (Rim) av Stigi Skog
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-15 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog