Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vågar

För att veta att vattnet är vått
Måste du våga doppa tårna

För att känna vinden
Måste du våga gå ut

För att veta om dina vingar håller
Måste du våga hoppa

För att leva
Måste du våga ta risker och chansa

För att kunna le
Måste du våga sträcka ut en hand

För att veta vad kärlek är
Måste du våga känna

Gör som havet-
Våga!




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-16 08:46



Bookmark and Share


  Päronsplitt
En härlig våga text med bilder till känslan och som samtidigt är en viktig påminnelse om att leva livet och våga känna dess upplevelser. Bra!
2013-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen