Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men blev liggande

Jag skrattade när du föll
när du slog hakan i marken

Marken och himlen färgades röd av ditt blod
(jag väntade)

men du reste dig aldrig upp
och jag var tvungen att springa vidare




Fri vers av galjonsfigur
Läst 226 gånger
Publicerad 2006-03-06 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

galjonsfigur
galjonsfigur