Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är det där som pågår emedan vi är upptagna med någonting annat ...


Livet kan verkligen vara ...

... en fantastisk upplevelse
att unna sig att få erfara ...

Allt kanske ej
är så där alldeles underbart
alla gånger,
men även om det är uppenbart
att det inte någonsin kan bli
alldeles så där självklart
som det förmedlas
i många sånger ...

... så är det
oavsett huruvida
det är 
rätt eller fel ...

... för den som är
åtminstone lite perceptiv ...

... ett skådespel
vilket skänker
såväl innehåll
som viss mening 
i vårt liv ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-08-16 11:48



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Gillar hur du skriver.
2013-08-17

  Magica VIP
Livet borde inte vara ett skådespel. Man ska få vara den man är, utan att spela roller.
2013-08-17

    ej medlem längre
Bra tänkt och fint formulerat
2013-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP