Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

|O|

det var jag, skogen och inget där emellan
furorna stod raka och stolta
solljuset lekte tittut mellan grenar
djuren vilade mätta på syre

min själ lämnade kroppen
där och nu
kvar i repet hängde det tomma skalet

sen

blev det äntligen tyst




Övriga genrer av SpamPippiL VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-16 22:37



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ibland är det svårt att sätta någon riktig tro till att männen skulle kunna skapa någonting mera beständigt medan det ju samtidigt är kvinnan som bär barnet genom dess process mot att gå en födseln ut i världen till mötes.
2013-08-17
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP