Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka är en sluten cirkel



Lycka är en sluten cirkel
Och jag står utanför
Livet blott en parantes
Vi föds, lider, och dör


Vi söker efter mening
Men ingen finns att få
Istället drunknar du och jag
I vardag, trist och grå


Dagarna passerar
Och åren går förbi
Vi långsamt accepterar
Att inget finns däri


Men så en dag jag finner
Där mot min levnads slut
Att lycka skapar var och en
Att tiden runnit ut




Bunden vers (Rim) av anathema VIP
Läst 439 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-16 23:11



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Man är sin egen lyckas smed...ibland tar det tid att hitta rätt verktyg och teknik!
2016-09-05

  Nina.H
Vackert i all vemod, fina
rim! Applåder!
2013-08-25

  Linda CH VIP
Vemodigt och vackert!
2013-08-21

  Angela Bohlin VIP
Väldigt fin, tänkvärd men sorgsen.
2013-08-20

  Maj-Lis VIP
Fin ...men sorgsen
2013-08-19
  > Nästa text
< Föregående

anathema
anathema VIP