Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom kallar mig galen som få

Jag rör olika skepnader
I takt till livets skådespel

Skimrande monster flyger förbi i min hjärna
Jävla hjärna som ska skrämma mig så

Dom kallar mig galen som få
Men jag ville aldrig bli en av er ändå

Jag må vara så galen man kan bli
Men jag lovade att aldrig vara med i ert skådespeleri

Nu står ni där ensamma
Men jag har alltid mina monster




Bunden vers av cancertid
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-17 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cancertid
cancertid