Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din bruna kjol

Vi hade dansat den natten

ända till morgonen

det var efteråt

när du hade gått

som jag fann den

på ryggen över en stol

hängde den (kvarglömd ?) kvar ;

din bruna kjol




Fri vers (Fri form) av Stigi Skog
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-17 21:40



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Det låter som en skön dans!
2013-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog