Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tilltro






tilltro
mod
samarbete

visst har jag något av det
livet är bara tufft

men egentligen
hur orkar folk i krig
i missbruk
i total fattigdom

jag ska klara det
jag vill
jag kan
jag törs

den gamla dängan

alla människor går runt
med sår i själen
vissa är bättre på att dölja det




Fri vers (Fri form) av Christine Sabel
Läst 369 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-08-17 22:07



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Mycke bra skriftat
2013-08-22

  anits VIP
Så sant och tankeväckande skaldat
2013-08-21

    ej medlem längre
Tilltro är nog en av livets skolas svåraste ämnen och kan nog ta minst en livstid att lära sig.


2013-08-18

    Dan Myrbeck
Många av oss har ju de bättre.
2013-08-17

  träsnidaren
Mycket fint
Gillar speciellt slutet
2013-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel