Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pussel

Du talar direkt till mitt hjärta
Ditt leende kramar min kropp
Dina ögon glittrar och lyser upp min väg
Din hand rör min själ


Utan ett ord
bara din närhet
får luften att vibrera
temperaturen att stiga
och solen att lysa
Alla dagar

Den pusselbit
som saknats hela mitt liv
har funnit sin plats

Så självklar

Så stor

Så vacker
att den alltid ska vara kvar

För alltid
all tid
alltid
så klar

Älskar dig




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-18 13:00



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Tänk vad en pusselbit kan göra för att glädja hjärtat. Och tänk vad en text kan göra för att glädja läsaren.
2013-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen