Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla för döden

Du kan rista ditt namn,

i alla träd och berg,

men du kommer att dö,

och du kommer glömmas,

din irrelevans är tidlös,

din rädsla är meninglös,

din värld är en bubbla,

ditt förnuft är en nål,

din olycka är sanning,

din kärlek är världslig.




Övriga genrer av A.F.M
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-18 23:18



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Dock, jag är inte rädd för att dö.
Men jag är rädd för att inte leva.
2013-08-19
  > Nästa text
< Föregående

A.F.M