Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..eller Minkens klagovisa ;)


Blytung akvarell

 

på mig själv med besked
mer än uppriktigt utled
i trött morgonstund

natten förgick utan blund,
dagen väntar, god och rund

luften, ack! vad gräll!
grå mot regnvit akvarell...

 

2013-08-19  10:29




Bunden vers (Tanka) av Minkki VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-19 10:56



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Tack för din uppriktiga klagan...tyvärr gillas inte detta av dagens poeter ! Det ska va glatt, klämtjäckt och tjo och tjim.
2013-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP