Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Heja Emma green Tregaro!


Seger

Jorden är rund
där allt kommer tillbaka
det vi ger
och det vi får

En evighet
utan slut
en kärlek
utan gränser

Där vi älskar
där vi ska värna om varandra
skydda
och slösa med det fina

Som ringarna på vattnet
även de runda
i evighetens evighet
där Kärlek till varandra SEGRAR




Fri vers (Fri form) av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-19 14:11



Bookmark and Share


  aol
underbart ja kärleken är segraren,
2013-09-15

  Maj-Lis VIP
Vilken fin text
2013-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen