Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi vet mer

 

Vi vet mer

om stjärnor och galaxer

än om konsten att läsa

 

Diktaturer frodas

när analfabetismens 

fortfarande finns




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-19 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP