Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samma plats,samma människor.


Två olika förhållningssätt.

Det ena: Stilla strykande skägget i solnedgången;
tändande pipan, bedyra :"Du är den enda jag älskatoch skall älska.
Få din handtryckning till svar.

Det andra: Nakna i soluppgången
insvepta i den stora gröna badrocken
rulla nedför den branta backen till havet.
Springa omkring och ropa ord utan mening
till stranden, till havet; till varandra!

Det ena i det andra. Utesluter inte varandra.
Men fanns. Båda.

UE.




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-19 20:08

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram