Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla ängar jag renat med gråt

Som ett barn så står jag och beundrar alla ängar jag renat med gråt
Alla stigar jag renat med att skrika för mig själv
Högt för mig
Tyst för andra

Alla år jag sprungit här
Alla år jag sprungit hit
Till min plats
Där ingen någonsin skulle hitta mig

Jag önskar att jag fortfarande befann mig där
Bland alla träd
Smygandes på tå
För att inte väcka alla dom sovande djuren

Alla gånger jag lagt mig ner i just detta gräs
Och kollat på dom moln som flugit förbi

Som ett barn beundrar jag mig själv

Jag lever fortfarande




Fri vers av cancertid
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-19 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cancertid
cancertid