Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi betydde något för varann.

 

 

Jag stampar takten med handen
fingrarna mot bordet
(dunk dunk dunk)

Jag blundar långsamt
för en gryende dag
fingrar som spelar
mot ett iskallt träslag

Jag dansade en gång
det var då jag såg dig le
Du log på riktigt
och det var som att
du verkligen
menade det

Jag dansade med dig
vi dansade runt
lampor på trottoarer
och skrattade
som om vi 
verkligen
menade
det
.

Nu sitter jag här
stampar takten med en hand
undrar om du försvann
i en dröm
någonstans

Vart tog du vägen
när musiken tog slut
den har tystnat
nu är det bara 
fingrar som dansar
över trä som är kallt
ett envist hopp
om att musiken
ska slås på
och att vi ska 
dansa
igen

Men du är borta
du bara försvann
jag får dansa ensam
men,
min vän

vsst betydde vi något för varann?

 

 




Fri vers (Fri form) av entusiasm
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-20 11:40



Bookmark and Share


  PPQ
så tjusigt formuerat
2013-08-20
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm