Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text och foto: Lindha W Gustavsson


Förnuftet


Om människor följde sitt
sunda förnuft skulle inte



HÄLFTEN



av all världens galenskaper
någonsin inträffa





Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 359 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-08-20 11:49



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Mycket troligt
Jag tror det kan finnas en fortsättning på denna.

Kramar
2013-08-24

    Dan Myrbeck
Kloka ord!
2013-08-22

  Palett
En fantastiskt fin bild illustrerar dina kloka ord !
2013-08-21

  Gabrielle Laurèntzen
Så sant! Väl sagt
2013-08-20

  Ljusletaren
Sanna ord och en mycket bra bild/kram
2013-08-20

  Lars Hedlin
Klok ord ;)
2013-08-20

    ej medlem längre
Mycket klokt skrivet!
2013-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson