Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Girls under trees by August Macke 1914 http://www.artexpertswebsite.com/pages/artists/macke.php


Sommarmognad

nu står vår sommar i högsta intensivaste
mjukt värmande djupa mognade grönska,
frodande, blommande

Varmt omsluter hon mig
med sitt mulliga augustiljus

Särskilt påtagligt om kvällarna.

 

Åh , vår sommar hon stannar länge än

Ja, säkert en bra bit in i september

Oktober bjuder sedan mötet med 

höstens vackra färgkaskad

Men än det dröjer, som tur är

Sommar har vi många da'r ännu
vänerhavet milt o värmande
solen varm och brännande

Ljuvliga augusti, sommarhöjdpunkt

 

och imorgon
Operans
Sommarkonsert
på gräsplanen invid sjön
I två dar har nu
bygget av den gigantiska scenen
kunnat följas

och imorgon 
Augustifullmånekväll
står där, o sitter, hundra artister..

Härligt, somrigt

Musik, levande

 i ljuva mulliga

 varma augusti

 

 

Här på min text med bilder och uppläsning av mig från igår, kan en bild ses från bygget igår vid lunchtid. Iadg hade de kommit mycket längre. Men hade ej kamera med. Får bli bild imorgon..:) Länken är klickbar. Välkommen.

Do I Look Green

 

Här är sommarscenen där operan ska uppträda till kvällen.. nu är den klar.. en securitasman sitter där och vaktar den :)om morgonen såg jag det, nyss taget tidig morgon 21/8 genom jobbfönstret (om man klickar på bilden blir den större)




Fri vers av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-20 19:57



Bookmark and Share


    tramp
Skönt om odödlig sommarmagi

Vilket bygge, kanske är securitasvakten mycket operaintresserad och har paxat för en riktigt bra plats.

2013-08-21

  Heikki Hellman
Det kunde också vara en kort ode till sensommarn!
2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)