Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verbala knytnävar till frukostflingor

det rinner mina barns blod
genom de ögon som sett
dem växa

vansinnet kryper under
huden som håller dem
varma ännu

förtröstan slingrar sig
som skrämmande skärp
runt böjd nacke



© Åsa Melander




Fri vers av Åsa Melander
Läst 283 gånger
Publicerad 2006-03-06 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Melander
Åsa Melander