Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nombril

bevara tystlåtna själar
i tron på
beröring som kommer
sinnlig upplevelse

du renande

skölj de ensamma
ge växande vatten
visa sjöar att bada
outforskade


© Åsa Melander




Fri vers av Åsa Melander
Läst 605 gånger
Publicerad 2007-03-31 21:09



Bookmark and Share


  Rachel Roth
nombril låter som ett anxiolytikum ( lugnande)...

men detta är ju en vacker, vacker bön så som jag läser den
2007-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Melander
Åsa Melander