Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eros

 

väntan blev så lång

dröjsmål i ömhetsakrobatik

ett sökande  på vind och i källare

italiensk musik under illaluktande säckväv

så tät

 

ett känslomässigt fängelse

 

 

 

© Åsa Melander




Fri vers av Åsa Melander
Läst 575 gånger
Publicerad 2007-04-26 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Melander
Åsa Melander