Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föränn mull

 

hon vilken fortlevt
sekeltid
likt fullvuxen fura
skrattrynkornas moder
leende nyfiken varm

hon vars vilja aldrig upphört
återväcker älskvärda minnen
som skyddande lagt sig
över bedrövelsernas passerade tid

tänkvärt att stanna
påminnas ljuset
innan evigheten
blåser ut


© Åsa Melander




Fri vers av Åsa Melander
Läst 659 gånger
Publicerad 2007-04-11 19:25



Bookmark and Share


  Starfish-Aura
Åh, starkt!

//Mjao
2007-05-17

  Starfish-Aura
Åh, starkt!

//Mjao
2007-05-17

  Starfish-Aura
Åh, starkt!

//Mjao
2007-05-17

  Karin D
Härligt Åsa...måste läsa med av dig.
Karin
2007-04-26

    Bodil Sandberg
Det här är snyggt!det här är bara sååååå härligt poetiskt och varmt!!!!
2007-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Melander
Åsa Melander