Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På trampolin

 

solen steg och försvann

som dröm handhållen verklighet

ljusvågor kunde nått mitten

väckt liv av gult

 

synbilder så koncentrerat

försökte erhålla strålkontakt

men färgen har bleknad

det har blivit tyst

 

tyst i allt

 

 

© Åsa Melander




Fri vers av Åsa Melander
Läst 588 gånger
Publicerad 2007-04-02 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Melander
Åsa Melander