Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattavarelse

älskar nattystnad

rutinernas frånvaro

pulsens lugn i kreativ tid

 

filtvärme och drickmjukt te

inviterar tankeäventyr

ro på färden

 

jag är nattavarelse,

som penslar mörkret

med stillhetens underbara ljus

 

 

© Åsa Melander




Fri vers av Åsa Melander
Läst 557 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-04 20:49



Bookmark and Share


  Karin D
Sådan rofylld text, känner igen mig i den..absolut. 5 poäng får du för denna.
Kram
karin
2007-04-26

  Vind
Nattens tystnad har sin egen ton, lätt beroendeframkallande i sin frihetstid. Fint kännt.
2007-04-06

    ej medlem längre
(vill tillägga att ditt tefoto var pricken på i,
ibland distraherar en eventuell bild mig,
ger för klara bilder, jag vill liksom komma på/se
bilderna själv i mitt huvud, men den här var prefekt
och bra! *ler*)
2007-04-06

    ej medlem längre
Du den här texten blev jag ju riktigt lugn av,
sådär skönt filttrött,
kan känna det jag tror du ville förkara/förmedla!

(eventuellt kunde man sätta till ett \"en\" vid:
\"jag är en nattavarelse\"
men det är ju en småsak)
2007-04-06

  JR Rikard
Fantastiskt, det känns som jag! Orden målar ut sinnesbilden så igenkännande att jag såg mig i mitt eget kök i min om natten i lågans sken.
2007-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Melander
Åsa Melander