Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-Om Norrsken


Aurora borealis

sceniskt dansar ljusmassor

bländar valvet uttrycksfullt

fenomenet närmast ändlös

stjärntak i förvandling

 

© Åsa Melander




Fri vers av Åsa Melander
Läst 661 gånger
Publicerad 2007-04-01 10:56



Bookmark and Share


  rebecca d
oh, norrsken...som är så vackert!:-)) och lika gåtfull som dikten...
2007-04-02

  JR Rikard
Vacker!
2007-04-02

  Jack E. Gladh VIP
balanserade och kreativa ordval som fångar fenomenet åt
läsaren på ett mycket bra sätt
2007-04-01

  Rachel Roth
Jag önskar jag få se någon gång
till dess får jag ta del av
din text...som ger aning
2007-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Melander
Åsa Melander