Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtroendets solsida

som den ljudlöse
satt du med blekt ansikte
i dina händer
utan tillvarons förbindelse
det goda, det innerliga

såsom spindelnätet
bildar mönster
har jag vävts in i ditt liv
åskådliggjort trådar
till eget mod och förverkligande

allt blommar
så länge hemligheten
är din vän


© Åsa Melander




Fri vers av Åsa Melander
Läst 620 gånger
Publicerad 2007-03-27 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Melander
Åsa Melander