Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självrannsakan

Du låg med mej
Fylld av mej
Gick du till honom
Blev fylld
Kom till mej igen
Du beskriver
Den kärlek du funnit
Till ömsesidig
smärta

Ord som pilar
Skjutna ur din pilbågsmun
Stynger och sargar
Mitt hjärta
Ansiktssilhuetten mot kudden
Genomvåt
Min uppblåsta
Självgodhet
Mot din nakna
Övergivenhet

Kroppen smärtar
Fysiskt
Jag gråter
säger
Vi borde nog aldrig ha
Flyttat ihop igen

Ångrar att vi
en frusen natt
i februari
Bestämde oss
För att försöka igen
Efter hastigt
Upptinade känslor
Väckta vid möte
Som uppstod
Med min kuk
I ditt sköte

Nu - när det
Är bottenfruset
Kan vi gå
Mot vår igen




Fri vers (Modernistisk dikt) av Stigi Skog
Läst 225 gånger
Publicerad 2013-08-22 07:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog