Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På morgonpromenaden till dagis


Inkonsekvent insikt

Tidig morgon

på vägen till dagis

far och son

och dagens samtal

om Gud:

Finns han?


Pappa –

Jag tror inte på Gud

men jag ska kolla

när jag kommer

till himlen

du får kolla först




Fri vers (Fri form) av Stigi Skog
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-23 13:24



Bookmark and Share


  justine fox
underbart :)
2013-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog