Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett recept på


Lycka

Vi vet alla hur

vi behöver bara se det

& ta hem det




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 254 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-24 08:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA sannt och våga ta steget dit!
2013-08-25

  Angel of love
Åh ja precis så.
2013-08-25

    ej medlem längre
Det är många gånger en konst det.

Att det ligger bortom fattningsförmågan.

Positiv bra text!

Självfallet gillar.
2013-08-24

  ResenärGenomLivet VIP
Bra recept...
2013-08-24

  Palett
Vi vet hur ........... men ändå svår att hålla fast ! Bra text !
2013-08-24

  Ninananonia VIP
Ja :) den finns alltid där
inom oss
under alla lager...
2013-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano