Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När vården säger stopp vart ska man göra då för att kunna leva som alla andra?


Sprickor i systemet.

 

 

Det är 
lättare
att ta ett piller
än att prata
om sina problem
tycker vården och sätter in
ett läkemedel 
till.
 
Det är svårt 
att prata om problem
det kostar pengar
och
det tar tid
 
Det är 
lättare med 
tabletter
injektioner
och dropp
 
Istället för att erkänna
att vården har 
gett upp allt 
hopp.
 
Men så får man höra
att det finns inget mer de kan göra
när man testat allt som går
och inte bättre man mår.
 
Men kalla mig inte sjuk
för att jag vet om era 
brister
 
Det
är
sprickor
i
systemet
 
Då är det lättare att 
ge en 
tablett 
och säga att:
hjälper inte detta
hjälper
ingenting.
 
Det är inte lika 
tidskrävande och dyrt
att ge upp,
som det är att kämpa
ännu
en 
dag 
för att vården ska fungera bra.



Fri vers (Fri form) av entusiasm
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-24 13:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det är en hemsk sanning,
men ack så bra formulerat!

hur går det vännen?
2013-08-27

  Fru Intighet
"Det är
lättare med
tabletter
injektioner
och dropp

Istället för att erkänna
att vården har
gett upp allt
hopp."

- Så rätt, träffsäkert.
2013-08-26
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm