Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hittat hem

Länge har jag vandrat omkring utan att veta var jag är på väg.
Kaoset inom mig avtar och lämnar efter sig ett lugn.
Ro sprider sig i kroppen.
Värmen strålar ut från hjärtat.
Äkta leende.
Äkta skratt.
Jag har aldrig känt såhär förr.
Jag har hittat hem.




Fri vers av allipalli
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-25 15:43



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Glädje och lättnad
värmande ord
2013-08-25
  > Nästa text
< Föregående

allipalli
allipalli