Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

små fragment av ilska

jag blev lämnad att leva med det som blev över
ni vet alla smulor som saknar värde
det gick knappt att fånga
små fragment av näring
hur lång är det möjligt att nå

man vaknar plötsligt upp
inser att man levt i något slags vakuum
att tillåta sig själv att bli utnyttjad
det är knappast näring för själen

jag har aldrig haft en önskan att bli arg
känna av det mörka som vi alla besitter
kanske därför folk alltid tagit
allt dom kan utan konsekvenser

jag knuffades över gränsen
dit jag aldrig ville komma
människor kommer att få stå till svars
men jag misstänker att det är för sent




Fri vers (Fri form) av Mike
Läst 494 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-08-26 14:16



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Bra text, man känner igen sig i att ha trott för gott om nån och blivit besviken. Förlåta är bästa hämnden sa nån, men det är ju svårt ibland. Bättre arg än ledsen. Släng offerkoftan så går vi vidare!
2013-09-06

    samole
Ja, nog är det försent i bland.
det är en sorts forskning
att se vad man kan göra
med resterna

Tycker om din text.

För några tar det både tid och smärta och kanske skada men också kärlek att bli en person.

2013-09-06

  Magica VIP
Inget är försent, kram.
2013-09-05

  Nina.H
En skör och fin text som vänder
till något oväntat.. här finns många
poetiska guldstrofer.. som de första
två som är gripande och bra!
Jag gör tummen upp!
2013-08-26

  Tess74
Å så mörkt och ångestladdat bra! Jag känner en vrede och sorg när jag läser. Du berör och lämnar tankar kvar
2013-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike