Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evighetens ljud

Om jag vore ett brev
Fylld av ord
Önskar jag att
Du vore mitt svar

Om jag vore en vandrare
Fast i ett sandstorm
Önskar jag att
Du vore min hägring

Om hela min kropp
Och mina ögon vore trött
Önskar jag att
Du vore min blick

Du blåser feber i mig
Skrikens varma feber
Du är mitt allt, en skugga, min resekamrat
Födelsen av skrikens ljud

Min tystnad är av glas
Din röst är evig
För mig gryningen av ett ljud

Du är som en blomma
Enkel, ädel
Du är ljudet av frihet

Min ljud är flyktig
Våran ljud är evig
Som evighetens ljud




Fri vers av hägring
Läst 189 gånger
Publicerad 2013-08-26 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hägring