Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God är skrik under vatten

De käras fest
God är förlåtelse
God är hjältemod
God är att finna sig i kärlek
För att komma bort i havet
Vilket hav finns mellan oss
God är vårt möte i sömnen
Vilket hopp till denna strand
God är skrik under vatten
God är kärlek och lidelse
God är döden
Döden för kärleken
Om jag är i sömnen eller vaken
Om jag är full eller nykter
Jag kan inte vara
Hjälp mig min kära
Du kvinnan i mina drömmar
Hjälp mig med min trötta kropp
Var med mig till morgonen
Smek mig till sömn
Alltid att drömma om dig
Har varit min anledning för att vara
Min lampa i vakenhet om tänd
Har varit tänd pga. dig
Varken från lång eller kort håll
Har du kommit från drömmen kärlek
God är en kär persons själ som brinner
Du satte eld på mig kärlek
God är kärlek och lidelse
God är döden
Döden för kärleken




Fri vers av hägring
Läst 283 gånger
Publicerad 2013-09-27 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hägring