Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om dina ögon säger ja

Jag kan bära ett berg på ryggen
Jag kan rusta mig för vilken krig som helst
Jag tar vågen från havet
Jag pressar ut mjölken ur alla stenar

Jag drar in månen i huset
Jag tar sikte på vinden
All världens jord räknar jag ett och ett

Om dina ögon säger ja
Är allt det enkelt
Om dina ögon säger ja
Är inget av det är svårt

Jag tar världen på min rygg
Jag dör hundra gånger om dagen
Jag plockar sjärnorna
Och håller de framför dina ögon

Dina ögon är världen
Vackra och kärleksfulla
Om du vill tillåter jag inte någon att se dig

Jag tar ut månens ögon
Jag hämtar ett stege
Jag tar en bild av dina ögon
Och lägger dit istället för månens ögon

Om dina ögon säger ja
Är allt det enkelt
Om dina ögon säger ja
Är inget av det är svårt




Fri vers av hägring
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-30 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hägring