Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reselogg

En resa utan början
En resa utan slut
En resa utan destination
En resa utan återvändo
En resa till mardröm
En resa till dröm
En resa till Buddha
Daggen i Taj Mahal
Med Lågorna av minnen resande
När jag är långifrån är jag närmare dig
Med Lågorna av minnen resande
När jag är långifrån är jag nära dig

Gråten skriker
En bit bröd i sömnen
Lukten av vete i handen
Ett barns hand i sanden
Mammas skor i snön
Hjulen på vagnen
I hörnet av ängen
Sönderdragen spår
Med Lågorna av minnen resande
När jag är långifrån är jag närmare dig
Med Lågorna av minnen resande
När jag är långifrån är jag nära dig

Ett bagage utan form
En kamera i ett hörn
Bilden på en skådespelare
En fredag utan läxor
En cigarett fimp
En rostig dolk
Ett koöga på talriken
Ett unkelt bord
Med Lågorna av minnen resande
När jag är långifrån är jag närmare dig
Med Lågorna av minnen resande
När jag är långifrån är jag nära dig

Londons tower i Maj
John Lennon i regnet
Soho utan ljud
Saint germans metro
Kaffet i saint michele
Kvällarna i Pigel
Kafferna utan skratt
Med Lågorna av minnen resande
När jag är långifrån är jag närmare dig
Med Lågorna av minnen resande
När jag är långifrån är jag nära dig

Ett hus i lågor
En blind uggla i ljuset
Sagornas främmandeskapet
Kyssen i järnvägstationen
Röda läppar i natten
Ett hörn med lampa
Explosion på månen
En gränd blöt av kärlek
Lorkas gröna poesi
Klockan 5 på eftermiddagen
Fylla utan rädsla
Jecounds gråt
Sohrabs handstil
Brevet som smällte
Van gogh med sitt öra i handen
Med Lågorna av minnen resande
När jag är långifrån är jag närmare dig
Med Lågorna av minnen resande
När jag är långifrån är jag nära dig




Fri vers av hägring
Läst 235 gånger
Publicerad 2014-05-09 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hägring