Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berusade ögon

Dina berusade ögon
Får mig att drömma
Sakta sakta dina blickar
smälter mig
Mitt hjärta stannar
För din sammet aktiga blick
Jag lärde känna alla färger
Med färgen av dina ögon
Som en god dröm
Stannade du i mina nätter
Du berättade om en annan värld
Formen av din kropp
Bränner fortfarande min kropp
Min kropps torra jord
Har blivit grönt av dig
Dina kärleksfulla händer
Byggde upp mig på nytt
Mitt hjärta känner ingen kärlek förutom dig




Fri vers av hägring
Läst 283 gånger
Publicerad 2013-09-27 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hägring