Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart, brun, blekhet

Att titta på varandra
Och se den andra

Djup i själen se bilden
Av den andra individen

Att framåt vandra
Utan att klandra

De svaga och utsatta
De som lider, de utmatta

Att förstå och älska andra
Utan att kräva en kopia av varandra

Att älska olikhet
Svart, brun, blekhet

Så blir mitt Sverige
Vårt Sverige




Bunden vers av hägring
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-20 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hägring